THE MACALLAN HARMONY COLLECTION RICH CACAO

THE MACALLAN HARMONY COLLECTION RICH CACAO

3.895,00 kr.

Fra deres egen hjemmeside:

 

The Macallan Harmony Collection Rich Cacao,
den første limited edition whisky i en innovativ ny serie af
single malts fra The Macallan, der udvikler sig sin rejse
mod bæredygtig emballage.

Inspireret af Macallans dybt rodfæstede forbindelse til naturen igennem næsten 200 år, er The Harmony Collectionen udforskning af en verden af ​​bæredygtig emballage, som fusionererinnovative teknikker med materialer fra den naturlige verden i slutningen af ​​deres liv for at se dem genfødt med et fornyet formål.

For at skabe den første udgave i denne nye limiterede whiskyserie tog The Macallan Whisky Maker Polly Logane ud på en unik rejsetil Girona i Spanien, hvor hun fordybede sig i chokoladens verden. Her udforskede hun chokoladefremstillingsprocessen og afslørede karakteristiske smagsprofiler der findes i The Macallan Harmony Collection Rich Cacao.

 
Polly samarbejdede med den verdenskendte konditor, Jordi Roca, den yngste af de anerkendte Roca-brødre fra restauranten El Celler de Can Roca, som The Macallan har haft et langvarigt samarbejde med. Som en del af udforskningen besøgte hun Jordis berømte chokoladehus Casa Cacaoin i Girona, og hun tilbragte også tid sammen med mesterchokolademageren Damian Allsop.

Gennem denne unikke oplevelse hentede Polly inspiration fra duoens passion, viden og kreativitet til at skabe The Macallan Harmony Collection Rich Cacao og søgte i Sherry-modnede egetræsfade, der lagres og modnes på The Macallan for at finde de sjældne dejlige chokoladenoter.

The Macallan Harmony Rich Cacao er fremstillet af en harmonisk kombination af europæiske og amerikanske egetræsfade, resulterer det i en usædvanlig rig singlemalt whisky, der er kendetegnet ved en dyb, mørk chokoladeprofil,
som passer perfekt til den rigeste chokolade for en luksuriøs sanseoplevelse.

Scroll to Top
Åbningstider
Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.