Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka

495,00 kr.

Crystal Head vodka er en meget eksklusiv vodka, som har vundet flere priser igennem tiden. Vodkaen kommer fra Canada, og er både kendt for den fantastiske smag, men bestemt også flaskens udformning, som er meget unik.

Vodkaen er destilleret fire gange og filtreret syv gange. Tre af filtreringerne bliver lavet gennem quartz-krystaller.

Smagen af Crystal Head vodka er meget blød og cremet, og minder på flere områder ikke om en klassisk vodka. Denne vodka kan sagtens nydes rent, men kan selvfølgelig også mixes til en drink eller cocktail.

Ligesom med mange andre vodka, så dæmper man vodkaens alkoholprocent med vand. Vandet der bliver brugt til dette i Crystal Head vodkaen, er dog ikke helt almindeligt vand. Det kommer nemlig fra et specielt sted Newfoundland, Canada, hvor vandet er af meget høj kvalitet.

Stifterne af Crystal Head vodka er de to berømte skuespillere, John Alexander og Dan Aykroyd. John Alexander er bl.a. kendt fra Men In Black og Planet Of The Apes. Dan Aykroyd er bl.a. kendt fra Ghostbusters og Bossen & Bumsen.

De to stiftere af Crystal Head vodka ønskede at prøve en så ren vodka som muligt, men da de ikke synes at kunne finde en der levede op til deres krav, blev Crystal Head vodka-projektet sat igang.

Den ikoniske flaske er designet af John Alexander – Men ikke skuespilleren af samme navn, som var med til at stifte Crystal Head vodka. Denne John Alexander er en amerikansk maler, men har altså nu også erfaring med flaske design.

Selvom mange kender Crystal Head vodka på flaskens design, er det altså langt fra det eneste, som denne vodka “kan”.

Globefill Inc., som står bag Crystal Head vodka, begyndte at lave vodkaen 2007. Denne vodka er altså meget ny, hvis sammenligner den med andre kendte vodka som for eksempel Belvedere eller Grey Goose.

70 cl.

40%

Canada

Scroll to Top
Åbningstider
Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.